Na vsebino

Začasna prepoved obratovanja tržnice v Črnomlju

Občina Črnomelj vse prodajalce in obiskovalce ''sobotne'' tržnice v Črnomlju obvešča, da zaradi resnosti trenutnih razmer v Sloveniji, vezanih na preprečevanje okužb s SARSCoV-2, le-ta ne bo obratovala do nadaljnjega.

Informacija o ponovnem odprtju oz. obratovanju tržnice bo objavljena na spletni strani Občine Črnomelj. Prav tako lahko glede ponovnega odprtja kontaktirate: Občina Črnomelj 07/30-61-100 ali JP Komunala Črnomelj d.o.o. 07/30-61-660.

Tako kot že v prvem valu epidemije vas Občina Črnomelj tudi tokrat poziva, da kolikor je mogoče posegate po lokalnih proizvodih. Prehranske navade lahko še bolj usmerimo na domače proizvode, ki so sezonsko na voljo, so sveži in dostopni na lokalnem trgu ter niso vezani na dolge logistične poti. S tem tudi vsi skupaj dolgoročno krepimo neodvisnost na prehranskem področju ter zagotavljamo in ohranjamo delovna mesta v kmetijskem sektorju.

Seznam lokalnih ponudnikov hrane iz območja občine Črnomelj in ponudnikov tržnice Črnomelj najdete TUKAJ.

Vsi, ki imate registrirano proizvodnjo in prodajo lokalne hrane in želite, da vas uvrstimo na seznam ponudnikov pokličite na Občino Črnomelj, tel št. 07/30-61-133.

Hvala za razumevanje.

Vir: Občina Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj