Na vsebino

Zaključek počitniškega tabora v HSD Metlika

Zadnji dan letošnjega poletnega počitniškega tabora v Hiši Sadeži družbe v Metliki smo zaključili v slogu. Počeli smo tiste stvari, ki jih imajo otroci najraje. Najprej smo z Eriko barvali na majčke z barvami, ki se svetijo v temi. Po okusnem kosilu (cvetačni juhi in hrenovkah v testu) smo praznovali 7. rojstni dan, in to s torto in sladoledom. Po kosilu pa smo izdelali vsak svoj "slim"e, ki smo ga z jedilnimi barvami in bleščicami pobarvali po željah otrok.

Letošnji tabor je trajal tri tedne in imeli smo se zelo lepo. Zahvaljujemo se vsem prostovoljcem in drugim izvajalcem, ki so pomagali, da smo izvedli tabor - Eriki, Patriciji, Dušanu, Marici, Slavku, Nataši, Vesti, Moniki, Minni, Marjetki, Danilu Knedlu ter policistoma Jožetu in Alenu. Še enkrat hvala pizzeriji Pri Starem Pildu za pico in pičiče ter Domu starejših občanov Metlika, ker ste nas sprejeli in postregli ob našem obisku.

Hvala staršem za prostovoljne prispevke, zelenjavo, tortice ob rojstnih dnevih, potrpežljivost in predvsem za izkazano zaupanje.

V avgustu načrtujemo otroške kreativne delavnice, več o tem pa v napovedniku ob koncu meseca.

Vir: HSD Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj