Na vsebino

Za zaključek počitniškega tabora zabava z vodnimi baloni

Tritedenski maraton je pri koncu. Danes smo imeli veliki zaključek počitniškega tabora, najprej v Domu starejših občanov Črnomelj in potem v Jurjevanski dragi.

Po začetnih tehničnih težavah nam je le uspelo napolniti 150 vodnih balonov, ki smo jih z zamudo dostavili v Jurjevanjsko drago. Otroci so bili neučakani, pripravljeni, da se brez zadržkov zaženejo v škatlo z baloni. Z vodnimi bombami so po dragi lovili Gregorja in se med seboj obmetavali, dokler jih ni zmanjkalo. Še dobro, da so bili oblečeni v kopalke … No, Gregor ni bil, pa je bil zato malo moker.

Hvala kuharicama, ki sta brez slabe volje kosilo preložili na pozneje. Danes sta nam pripravili testenine z belo kremno omako in palačinke z domačim čokoladnim prelivom. Kaj bi si želeli boljšega? Hvala kuharskemu duetu Martina & Marija za izjemen finiš tritedenskega kuharskega maratona.

Po kosilu smo skupaj igrali karte, risali, lepili, plesali, peli in se nasploh dobro imeli. Ob koncu nam je bilo malo težko, ker je tabor prišel h koncu, a vemo, da imamo avgusta še en del in nam je zato nekoliko lažje.

Do avgusta vas z zgodbami s počitniškega tabora lepo pozdravljamo in vas hkrati vabimo, da se nam pridružite na poletnih dejavnostih Hiše Sadeži družbe Črnomelj. Veseli bomo vašega obiska, program najdete na naši Facebook strani.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj