Na vsebino

Zaključek projekta Drugačne pravljice

Danes smo v večnamenskem prostoru Knjižnice Črnomelj pripravili zaključno srečanje za vse udeležence projekta Drugačne pravljice. Da so naša mesečna srečanja res drugačna in nekaj posebnega dokazuje tudi gost, katerega smo povabili. Obiskal nas je namreč mlad in perspektiven slovenski čarodej, katerega poznamo pod umetniškim imenom Magic Aleksander. Aleksander se s čarodejstvom ukvarja od svojega desetega leta, ko mu je v šoli prijatelj pokazal trik, kar ga je popolnoma navdušilo. In od takrat se je začel zanimati za magijo.

Da je v čarovništvu res izjemen, nam je dokazal tudi na zaključni prireditvi. Udeleženci so bili nad izvedenimi triki zelo navdušeni, pa tudi veseli, saj so se v izvajanju le-teh lahko preizkusili tudi sami.

Za vse udeležence in njihove mentorje smo pripravili tudi pohvale in potrdila za sodelovanje v projektu. Veseli smo, da se, tako v VDC Črnomelj, kot na OŠ Milke Šobar Nataše, vsako leto odzovejo našemu povabilu in nas lepo sprejmejo medse.

Pred nami so sedaj počitnice in obljubili smo si, da se ponovno srečamo v jeseni.

Vir: Knjižnica Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj