Na vsebino

ZAKLJUČEK ZA PIKINE BRALCE IN BRALCE POLETAVCE

Včeraj je bil večnamenski prostor Knjižnice Črnomelj polno zaseden s pridnimi mladimi bralci. Nekateri so v šolskem letu 2017/2018 brali za Pikino bralno značko, nekateri pa so v času poletnih počitnic vsaj 30 dni vsak dan brali vsaj pol ure, nekateri pa oboje. Za to vse so si res zaslužili nagrado.

Tako so si skupaj s starši, bratci in sestricami ogledali čudovito lutkovno predstavo z naslovom Vila Malina v izvedbi vzgojiteljic iz Vrtca Sonček Semič. V nadaljevanju pa so Pikini bralci prejeli priznanja in bralne gumbe, bralci poletavci pa praktična darila iz rok simpatične čisto prave Pike Nogavičke, ki je prišla v Črnomelj naravnost iz Velenja, kjer je prejšnji teden potekal že 29. Pikin festival.

Pikina bralna značka poteka v Knjižnici Črnomelj v sodelovanju s Knjižnico Velenje že drugo leto. Ob tej priložnosti nas sta obiskali tudi knjižničarki iz velenjske knjižnice Metka in Ditka, ki sta nam prinesli nove Pikine beležke, zato mladi bralci že zdaj prijazno vabljeni k branju pri Pikini bralni znački 2018/2019 in k branju med poletnimi počitnicami 2019!

Vir: Knjižnica Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj