Na vsebino

Zaključen počitniški tabor v HSD Črnomelj

Pa je za nami še en otroški počitniški tabor. Ta je bil pa kratek, saj je trajal le tri dni. Ne glede na to smo zelo zadovoljni z rezultati našega druženja. Otrok ni bilo veliko, so se pa zato toliko bolj povezali, bili prijazni in ustrežljivi en do drugega.

Povezovalna nit tokratnega tabora je bila jesen. Tako smo si danes s Tejo naredili mušnici na leseni podlogi. Ponosni smo, da smo ustvarjali z naravnimi materiali in odpadno embalažo in smo s tem tudi pripomogli k ohranjanju narave. Pri tem pa so nastali lepi izdelki.

Za kosilo sta prostovolki Vlasta in Simona pripravili ričet in puding z mavričnim posipom. Ker nam je vreme danes ponagajalo in smo morali ostati na suhem, se je Teja spomnila zanimivo igrico, pri kateri so si otroci sami oblikovali svoj igriv drevesni list.

Prehitro je minil ta petek in tabor nasploh. Naslednjo otroški počitniški tabor bo šele v začetku naslednjega leta, ko bodo nastopile zimske počitnice. Do takrat pa lahko zaželimo otrokom le veliko novega znanja, prisrčnih dogodivščin in prijaznih prijateljstev.

Vir: HSD Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj