Na vsebino

Zaključili prvi del poletnega počitniškega tabora

V petek smo zaključili prvi del poletnega počitniškega tabora. Zadnji dan je bil na željo otrok v slogu »chill out«, tudi jedli smo po njihovem izboru in sicer čufte (uups, mesne kroglice) v paradižnikovi omaki s pire krompirjem. Seveda nismo cel dan samo »čilirali« na dekah v prijetni senci, imeli smo tudi koncert naše flavtistke Maje, za spomin na druženje pa smo si iz lesenih kroglic in ploščic izdelali še zapestnice.

V minulih dveh tednih smo se imeli zelo lepo. Hvala staršem za izkazano zaupanje. V avgustu načrtujemo še en teden počitniškega tabora, več o tem v napovedniku ob koncu meseca.

Zahvaljujemo se prostovoljcem in drugim izvajalcem, ki so sodelovali in po svojih močeh pomagali, da smo uspešno izvedli tabor: knjižničarkama Katji in Lidiji (Ljudska knjižnica Metlika), policistu Alenu (posebej za nepozabno vožnjo s patruljnim vozilom), popotniku Miranu Ipavcu (Avtoštoparski muzej), Slavku za prikaz destilacije, kustosinji Alenki Misja (Belokranjski muzej Metlika) za spoznavanje Galerije Kambič preko igre (avgusta zagotovo nadaljujemo), Vesti in Sanji za izvedbo kreativnih delavnic, prostovoljkam Marici, Sonji in Darki hvala za pripravo slastnih kosil in njam njam posladkov.

Staršem in starim staršem se iskreno zahvaljujemo za podarjeno sadje, sladkarije, sladoled, predvsem pa hvala za prostovoljne prispevke. Slednji nam omogočajo, da so delavnice in aktivnosti v HSD Metlika res raznolike in kakovostne.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj