Na vsebino

Zaljubljeni Prešeren

Na včerajšnjo delovno soboto smo na OŠ Milke Šobar – Nataše izkoristili prijetno s koristnim ter odprli svoja vrata obiskovalcem. Dan odprtih vrat smo naslovili Zaljubljeni Prešeren. Tako smo na temo Prešerna in njegove Primičeve Julije ustvarjali v likovnih, glasbeni in kuharski delavnici. Tema je bila otrokom všeč, ker že tudi sami prav dobro poznajo te občutke. Topel zimski dan je samo še okrepil željo po pomladi in vsem lepem, kar še prihaja. Dan smo končali s prisrčno prireditvijo, ki so jo skupaj z učiteljicami pripravili učenci. Zahvaljujemo se staršem, sosedom in ostalim prijateljem šole za obisk in podporo.

Med drugim smo slovesno otvorili sistem učenja Play Attention, ki sta ga namenu predala župan Občine Črnomelj, g. Andrej Kavšek, in direktorica KZ Metlika, Tatjana Malešič. Na voljo vam je od danes naprej v Svetovalnici.

Za sredstva za nakup sistema Play Attention se najlepše zahvaljujemo sponzorjem: Občina Črnomelj, KZ Metlika, Krka d.d. Novo mesto, Akrapovič d.d., Bošnjak Krunoslav s.p., Livar d.d., GVO d.o.o., Nix d.o.o., Amzs, Art d.o.o., Avto Pezdirc, A sprint d.o.o., Petrol d.d., Strojplast Semič, Triglav d.d., Quantum, Parkelj servis, trgovina in storitve d.o.o., Grafične storitve Robert Glazer s.p..

Vir: OŠ Milke Šobar – Nataše

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj