Na vsebino

Prvošolčki OŠ Metlika v zbirnem centru Bočka

V četrtek smo bili učenci prvih razredov v Zbirnem centru Bočka. Ogledali smo si različne vrste odpadkov: embalažo, papir, steklo, oblačila in ekološke odpadke. Danes smo se naučili, kako se ločujejo odpadki.

Tinkara Mihelčič, 1. c

V četrtek zjutraj smo prvi razredi šli na ogled Zbirnega centra Bočka. Videli smo veliko različnega odpada. Vse je bilo lepo sortirano: steklo, papir, plastika, kovina, les baterije in akumulatorji, odpadne gume in različni kosovni odpadki. Bilo je zelo zabavno.

Ariana Ribarić, 1. c

Včeraj smo bili v Zbirnem centru Bočka. Videli smo razne smeti. To so: steklo, papir, gradbeni material, bio odpadki, sveče in stari aparati. Po centru so vozili kamion, smetarski avto in bager. Najbolj zanimivo mi je bilo delo bagerja.

Klara Kraševec, 1. c

V četrtek, 2. junija, smo šli učenci prvih razredov v Bočko. Ogledali smo si zbirni center. Tu zbirajo odpadne stvari: sveče, plastiko, steklo,… bilo je zanimivo.

Luka Nemanič, 1. c

Včeraj smo bili v Zbirnem centru Bočka. Videli smo zabojnike polne smeti. V enem je bilo steklo, v drugem plastika in tako še naprej. Videli smo bager, ki je v zabojnik s kljuko dajal lesene deske. Ko smo si vse ogledali, smo se vrnili v šolo.

Luka Plut, 1. c

Vir: OŠ Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj