Na vsebino

Zelo uspešni na regijskem tekmovanju DMG OŠ Bele krajine

V petek je na Osnovni šoli Belokranjskega odreda Semič potekalo 4. srečanje Društev mladi gasilec OŠ Bele krajine. Srečanja so se udeležile Osnovna šola Mirana Jarca Črnomelj, Osnovna šola Belokranjskega odreda Semič in podružnična šola Štrekljevec ter Osnovna šola Metlika in podružnica Suhor. Sodelovalo je 21 mlajših ekip ( iz naše šole 11) in 7 starejših ekip (iz naše šole 5).

V kategoriji mlajših so 1. mesto zasedli Bor A. Švajger, Hana Mušič, Teja Dajčman iz OŠ Mirana Jarca Črnomelj, 2. mesto so zasedli Jan Ogulin, Tin Čengija in Nejc Novak iz OŠ Belokranjskega odreda Semič in 3. mesto Nika Malnarič, Iza Majcen in Zoja Džemić iz OŠ Belokranjskega odreda Semič.

V kategoriji starejših pa so 1. mesto zasedle Vesna Malnarič, Manca Bremec in Ana Sever, 2. mesto Nina Novak, Graciela Žugelj in Lara Bezlaj, 3. mesto pa Anja Papič Jakša, Žiga Bremec in Tjaša Plut. Vse tri ekipe so zastopale OŠ Belokranjskega odreda Semič.

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj