Na vsebino

Zjutraj bo v notranjosti megleno, čez dan povečini sončno s temperaturami od 24 do 28 °C

Zvečer se bodo krajevne plohe in nevihte razširile nad vso Slovenijo. Možne bodo tudi močnejše nevihte, zapihal bo okrepljen severnik. V drugi polovici noči na sredo se bo ozračje postopno umirilo. Na Primorskem bo zapihala povečini šibka burja.

Jutri zjutraj bo v notranjosti megleno. Čez dan bo povečini sončno. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 17, na Primorskem okoli 19, najvišje dnevne od 24 do 28, na Primorskem okoli 30 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in v noči na sredo se bodo krajevne plohe in nevihte razširile nad vse sosednje pokrajine.

Jutri bo ob severnem Jadranu pretežno jasno, sprva bo pihala šibka do zmerna burja. Drugod bo jutro po nižinah megleno. Čez dan bo povečini sončno, nekaj več oblačnosti bo v Alpah.

Obeti

V četrtek bo deloma jasno. Zapihal bo jugozahodnik. Popoldne in zvečer bodo nastajale krajevne plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč na petek. V petek bo spremenljivo do pretežno oblačno s pogostimi plohami in nevihtami. V soboto se bo deloma zjasnilo, še bodo nastale posamezne plohe ali nevihte.

Opozorila

Danes zvečer in v prvem delu noči bodo možna neurja z močnimi sunki vetra, močnejšimi nalivi in krajevno tudi točo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj