Na vsebino

Zmagovalec Talentov sporočil veselo novico

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Plesalec Jernej Kozan, ki je leta 2015 zmagal v šovu Slovenija ima talent, je na družbenih omrežjih razkril, da ga čaka posebno leto. Postal bo namreč očka.

Danes 28-letni plesalec iz Tribuč, ki je pred sedmimi leti postal sploh prvi moški zmagovalec in prvi plesalec, ki je slavil na Talentih, je svoje prijatelje razveselil z novico, da se bo v letu 2022 razveselil nove vloge v življenju. S partnerko Petro bosta namreč postala starša. »Staro leto se počasi poslavlja, novo leto pa prinaša popolnoma nove izzive,« je Petra zapisala v svoji objavi na Facebooku.

Simpatični Jernej je po zmagi v šovu Slovenija ima talent odpotoval v ZDA, kjer je izpilil svoje plesno znanje. Kmalu je spoznal ljubezen svojega življenja, Petro, s katero sedaj pričakuje naraščaj. "Ko sem bil v ZDA, sem na Instagramu po naključju zasledil njeno fotografijo, ki je nastala med šovom Slovenija ima talent. Vprašal sem jo, ali je bila tudi med nastopajočimi, a je odgovorila, da je bila le gledalka. Nato sva se začela pogovarjati. Ko sem prišel domov, sva šla na pijačo, po enem mescu pa sva začela zvezo,“ je Jernej leta 2017 povedal za Žurnal in dodal: "Prevzela me je s svojo dobrodušnostjo in skromnostjo."

Vir: Žurnal24

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj