Na vsebino

1. Lokostrelska dvoranska tekma World Series Online

Omejitve v boju s covidom-19, ki jih sprejemajo vlade po svetu so žal okrnile tudi lokostrelstvo. Lokostrelstvo in World Archery WA pa gre na srečo v korak s časom v katerem živimo. Zato je pretekli konec tedna potekala 1. od štirih dvoranskih tekem, ki bodo potekale "online" in se jih lahko udeležijo registrirani tekmovalci iz vsega sveta v moški in ženski članski kategoriji.

1. virtualne tekme se je udeležilo 2.850 lokostrelcev in lokostrelk iz 75 držav. Tekmovali so v treh slogih: ukrivljeni lok, sestavljeni lok in goli lok.

Tekme sta se tokrat, kot edini slovenski predstavnici, v slogu ženske ukrivljeni lok, kjer je tekmovalo 435 lokostrelk, udeležili tudi članici lokostrelskega kluba Paradoks Urška Čavič in Žana Pintarič, virtualno pa ju je spremljala trenerka Lili Grahek, ki je tokrat skrbela za uro, da sta dekleti imeli čim bolj podobne pogoje kot na realni tekmi.

Dekleti sta, kljub zelo okrnjenim treningom v zadnjem mesecu, pristreljali dobra rezultata, Žana tudi osebni rekord in se uvrstili na: Urška Čavič 41. mesto s 563 krogi in Žana Pintarič na 68. mesto s 548 krogi od 600 možnih.

Vir: LK Paradoks

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj