Na vsebino

12-urno kolesarjenje po Črnomlju in okolici

Minulo soboto je v Črnomlju potekalo tradicionalno, že osmo po vrsti, 12-urno kolesarjenje v organizaciji Kolesarskega kluba Črnomelj. Kolesarjenja se je udeležilo 23 udeležencev, ki so kolesarili krožno na desetkilometrski trasi. Ta je potekala skozi Črnomelj, Kanižarico, Blatnik pri Črnomlju, Jelševnik ter Svibnik in je imela skupno 120 metrov višinske razlike.

Najboljši in najbolj vztrajen je bil Sanjin Rašković iz Krapinskih Toplic (HR), ki je prekolesaril 27 krogov in napravil skupno 272 km. Sledil mu je domačin Domen Štukelj z odpeljanimi 25-timi krogi in prevoženimi 251 kilometri. Tretji je bil prav tako Črnomaljec, Tomaž Dragoš, ki je prekolesaril 22 krogov in opravil 222 km. Kolesarjenje je potekalo med 7. in 19. uro in ves čas tekmovanja je bil vsaj en udeleženec na trasi.

Po zaključku 12-urnega kolesarjenja je podžupan občine Črnomelj Jaka Birkelbach vsem čestital za sodelovanje in uspešno izvedbo prireditve, najboljšim trem pa podelil pokale ter praktične nagrade.

Čestitke vsem kolesarjem!

Vir: Občina Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj