Na vsebino

12-urno rekreativno kolesarjenje

Novoustanovljeni klub JB Team iz Novega mesta, je minulo soboto organiziral 12-urno rekreativno kolesarjenje. Dogodek je potekal pred Motelom Deteljica v Dobruški vasi, kjer je bil štart in cilj 20 kilometerskega kroga. Udeleženci dogodka so lahko med sedmo uro zjutraj in sedmo uro zvečer prevozili koliko krogov so želeli.
Iz Kolesarskega kluba Metliška črnina so se kolesarjenja udeležili Boštjan Leščanec, Uroš Brinc, Bojan Stezinar, Borut Brinc, Igor Makovec ter Robi Brinc. Bojan Stezinar je prevozil celo 16 krogov, kar je zneslo 317 kilometrov! Po številu prevoženih krogov je bil tako na petem mestu. Najvztrajnejši udeleženec je v toplem, a vetrovnem vremenu, prevozil devetnajst krogov torej 377 kilometrov.
Organizatorji so na prireditvenem prostoru nudili tudi test koles specialized, ter toplo hrano in pijačo. Vse pohvale gredo prijateljem iz JB Team-a, za odlično izpeljan »malo drugačen« kolesarski dogodek. Upamo, da bo postal tradicija.

Vir: Kolesarski klub Metliška črnina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj