Na vsebino

2. Arehovski tek

2. Arehovski tek v Velikem Orehku je bil danes prizorišče 5. tekme letošnjega pokala "Teki Dolenjske". Udeležilo se ga je 92 tekačev, med njimi kar nekaj Belokranjcev.

Tekači so lahko izbirali med krajšo (2.400 m) in daljšo (7 km) progo. Med članicami je bila na sedmih kilometrih Tina Leščanec (TKD Bela krajina) na absolutnem tretjem mestu, ravno tako je bila na tretjem mestu v svoji kategoriji. V ženski konkurenci je Mihaela Težak (TKD Bela krajina) zmagala v svoji kategoriji, Barbara Matakovič (Radio 1 Odeon) je bila v tej kategoriji druga, Mihaela Gregorčič (TKD Bela krajina) pa je v svoji kategoriji osvojila tretje mesto.

V moški konkurenci je Aleks Weiss (TKD Bela krajina) osvojil 4. mesto v kategoriji, Žiga Gregorčič (TKD Bela krajina) 2. mesto v svoji, Zdravc Božnar (Radio 1 Odeon) je bil v svoji kategoriji drugi, Ivan Božičevič (TKD Bela krajina) je bil tik pod stopničkami v svoji kategoriji, Anton Kambič (TKD Bela krajina) pa na šestem mestu. Semiške barve je na današnjem teku zastopal Leon Bezlaj, Dennis Wraight (Marathon Novo mesto) z Belčjega Vrha pa je v svoji kategoriji ponovno zmagal.

Maja Slak Hrnjak (TKD Bela krajina) je nastopila na krajši razdalji in osvojila 2. mesto, na enaki razdalji je bil drugi tudi Aleksander Riznič (Radio 1 Odeon). Za ekipo Radia 1 Odeon je v otroški kategoriji prvič tekla tudi Maruša.

Vir: Teki Dolenjske

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj