Na vsebino

Druga zaporedna zmaga črnomaljskih rokometašev v gosteh

Včeraj smo gostovali v Radečah pri ekipi RK Radeče Papir Nova in slavili z rezultatom 26:29.
Domačini so prvi povedli z 1:0 in 2:1 nato pa smo z delnim izzidom 3:0 prvič povedli za 2 zadetka prednosti. Domačini so še enkrat zapretili v 16. minuti in povedli z rezultatom 8:7, vendar je z dvema zaporednima zadetkoma Marko Štrucelj Črnomelj zopet popeljal v vodstvo. Nato pa se je 10 minut igralo gol za gol. v zadnjih petih minutah pa smo naredili serijo 4:0 in na odmor odšli z rezultatom 11:15.
V drugem polčasu so domačini poskušali rezultat poravnati, kar jim je ob, na trenutke izredno grobi igri (zaradi katere so morali naši igralci kar nekajkrat na klop po zdravniško pomoč; Mihelič, Stariha, Šutej), tudi uspelo in so v 53 minuti izenačili. Vendar pa smo se uspeli pobrati in preko Marka Štruclja in Uroša Miheliča zopet povedli in tekmo zaključili z rezultatom 25:28 v našo korist.
Igralce ki so tokrat nastopili je potrebno pohvaliti za borbenost in željo po zmagi, saj smo igrali samo z 9 igralci v polju, saj zaradi različnih razlogov kar nekaj igralcev ni odpotovalo na tekmo, tako da je zaradi možnosti menjave zopet zaigral za ekipo tudi Zoran Šutej, sicer trener kadetov in pomočnik pri članih in kot svoj delež prispeval v obrambi.
Tokrat so nastopili: Tadej Aupič in Ivan Bagarič vratarja in igralci: Rudi Slobodnik 8, Marko Štrucelj 7, Uroš Mihelič 6, Dino Štrucelj 4, Žan Pezdirc 2, Anže Weiss in Gregor Stariha 1, Tomaž Peteh, Zoran Šutej in Sebastjan Slemenšek.
Naslednji teden igramo še zadnjo tekmo v tej sezoni in sicer proti ekipi Slovana ki trenutno zaseda 2. mesto in se bori za napredovanje v 1.A ligo.
Vabljeni v soboto ob 20. uri v Športno dvorano Loka.

Vir: RK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj