Na vsebino

3x3 Košarkarski turnir "Črnomelj Open"

To soboto je v Črnomlju potekal tradicionalni košarkarski turnir 3 na 3 ''Črnomelj Open'', ki je tokrat prvič potekal na športnem igrišču na Majerju in ne v Loki kot do sedaj. Na turnirju je sodelovalo 13 ekip iz Bele krajine in Dolenjske. Skozi celoten turnir smo spremljali privlačno košarko, ki je ob rob igrišča privabila množico gledalcev. Pred zaključnimi boji smo bili priča tekmovanju v metanju trojk, ki ga je osvojil Urban Kramar. Zaključno slavje je pripadlo ekipi ''Oreka'', ki so jo sestavljali Novomeščani Benjamin Drenik, David Mervar, Sašo Rozenberger ter Tadej Janc. V finalnem obračunu so ugnali ekipo ''Gušterji'' iz Črnomlja, na tretjem mestu pa je končala ekipa ''Cviček in vino'', prav tako iz Črnomlja. Nagrada za najboljšega igralca turnirja je pristala v rokah Benjamina Drenika.

Organizator turnirja je bil Košarkarski klub Kolpa, ki se ob tej priložnosti zahvaljuje vsem sponzorjem, ki so jim v sezoni 2017/18 nudili podporo. Zahvala za uspešno izveden turnir gre tudi Mladinskemu centru BIT.

S tem se je tudi v Črnomlju uradno odprla sezona ulične košarke, a pozor, to leto se ''hakla'' na Majerju. Vabljeni!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj