Na vsebino

9. Lokostrelski tabor LK Paradoks

Teden dni, ki je bil namenjen izboljševanju lokostrelske tehnike, splošne kondicije, pridobivanju novih znanj,... druženju in zabavi je hitro minil. Od spremljevalnih dejavnosti so se udeleženci najbolj razveselili jezdenja. Pohod na Mirno goro in zaključek s supanjem na Kolpi pa sta že tradicionalen del. Seveda tudi taborni ogenj ni manjkal.

V sredo 26.8. so odstreljali interno Fita tekmo 4. Memorial Svibnik 1942 v spomin in opomin požiga vasi Svibnik, ki ga LK Paradoks organizira v sodelovanju z ZB za vrednote NOB Črnomelj in KS Črnomelj. Stopničke so tokrat z odličnimi rezultati osvojila dekleta: 1. mesto Urška Čavič, 2. mesto Nastja Jakofčič in 3. mesto Nana Vukčevič.

Da so se počitniški treningi in udeležba tabora obrestovali, pa so tekmovalci LK Paradoks dokazali tudi na 2. tekmi za Tarčni pokal, ki je potekala v nedeljo 30.8.2020 v Logatcu. V močno vetrovnem in deževnemu vremenu si je vseh 9 tekmovalcev priborilo stopničke.

1. mesto: Brane Vardič - veterani, Žana Pintarič - kadetinje in Nana Vukčevič - mlajše deklice.
2. mesto: Urška Čavič - članice, Matic Wolf - dečki, Nastja Jakofčič - mlajše deklice in Erik Zajc - mlajši dečki.
3. mesto: Anej Bahor - dečki, Jure Wolf - mlajši dečki.

Vir: LK Paradoks

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj