Na vsebino

Aljoša Matko popeljal Maribor v vodstvo

Mariborčani so se včeraj prvič predstavili pod vodstvom Maura Camoranesija, ki je navijače vijolic takoj spravil v dobro voljo in popeljal izbrance do visoke zmage nad Bravom. Ljubljančani, ki so v uvodnih dveh krogih vknjižili dve zmagi in bili na lestvici pred vijolicami, so v dvoboj vstopili hrabro in bili v uvodni tretjini boljši tekmec, nato pa je Aljoša Matko, še v prejšnji sezoni posojen napadalec Maribora na delu pri Bravu, z izjemnim zadetkom popeljal vijolice v vodstvo. To je bil njegov strelski prvenec v dresu Maribora.

Posnetek gola si lahko ogledate na povezavi TUKAJ.

Sledile so nore minute Maribora, ki je prek Jasmina Mešanovića in Nemanje Mitrovića še pred koncem prvega dela povedel s 3:0! Bravo je v drugem delu nadaljeval s prevlado, prek Mustafe Nukića znižal na 1:3, nato pa je Maribor le dve minuti pozneje odgovoril z igrivo akcijo, ki jo je z zadetkom za končnih 4:1 kronal povratnik Jan Mlakar. Nenavadna tekma, v kateri je mladi ljubljanski klub streljal proti vratom Maribora kar 14-krat (gostitelji le sedemkrat), a izgubil z 1:4, se je tako končala s prepričljivo zmago v praznem Ljudskem vrtu.

Podrobnosti s tekme najdete na povezavi TUKAJ.

Vir: Siol.net
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj