Na vsebino

Bo Kurtić sprejel katero izmed mamljivih ponudb?

Foto: @PAOKFOOTBALL
Foto: @PAOKFOOTBALL

Dobra sezona v Grčiji je okrepila ugled Jasmina Kurtića, ki se mu očitno odpirajo številne možnosti za nadaljevanje kariere. 33-letni vezist se je po desetletju igranja v Italiji, lansko poletje iz Parme preselil v Solun in doživel pravi strelski preporod. Medtem ko se Belokranjec s Paokom pripravlja na novo sezono, so iz Italije prišle govorice, da se za dolgoletnega legionarja zanimata Sampdoria in Cremonese, poroča portal Nogomania, ki se sklicuje na vedno dobro obveščenega športnega novinarja Gianluca Di Marzio.

Omenja se tudi drugoligaš Pisa, ki ne skriva ambicij, vodi pa jo trener Rolando Maran, ki je pred 11-imi leti Kurtiću dal priložnost v Vareseju, ki je bil za Kanižaričana odskočna deska za uspešno kariero v Serie A.

Se pa Kurtiću odpira tudi donosna opcija v Savdski Arabiji. Šlo naj bi za Al-Shabab iz Rijada. Vprašanje pa je, če se je slovenski reprezentant, ki na sezono zasluži dober milijon evrov, pripravljen odpovedati Evropi in vsemu, kar igranje nogometa na stari celini prinaša.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj