Na vsebino

Člani počivali, podmladek v polnem pogonu

Pretekli konec tedna so se z izjemo članov, na parket podale vse selekcije Rokometnega kluba Črnomelj. V soboto so se mlajši dečki udeležili turnirja v Kočevju, kjer so se pomerili z vrstniki iz Kočevja in Trebnja. Prikazali so zelo borbeno in kolektivno igro, kar so opazili in pohvalili tudi gledalci v dvorani.

Kadetska ekipa se je isti dan odpravila na gostovanje na Ptuj, od koder se je vrnila z novima dvema točkama, ki so si jih fantje z borbeno igro več kot zaslužili.

Rokometno soboto so zaključili starejši dečki Črnomlja, ki so gostili ekipo Trebnja. Trebanjci so se kljub lepi in borbeni igri domačih fantov, izkazali za pretrd oreh in se zasluženo veselila zmage.

Nedeljsko tekmovalno dopoldne so odprli mini rokometaši Črnomlja, ki so se udeležili Urbanovega turnirja v Ribnici, kjer so prikazali izjemen napredek v igri. Tekmovalni vikend so v nedeljo zaključili mladinci, ki so v domači dvorani izgubili proti Dobovi.

Vir: RK Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj