Na vsebino

Člani zdrsnili z vrha lestvice, mladinci še naprej navdušujejo

Mladinci Bele krajine nadaljujejo zmagovalni niz.
Mladinci Bele krajine nadaljujejo zmagovalni niz.

Nogometaši Bele krajine so v 12. krogu Regionalne ljubljanske lige doživeli drugi zaporedni poraz in izgubili vodstvo na lestvici. V Črnomlju so bili tokrat boljši gosti iz Zagorja, ki so slavili z 0:1 (0:0). Odločitev o zmagovalcu je padla v 55. minuti tekme. Bela krajina je s tem zdrsnila na drugo mesto ligaške lestvice, saj je Ljubljana Palis v derbiju kroga proti Rudarju zmagala in prevzela vodstvo s točko prednosti. O naslovu jesenskega prvaka bodo to soboto v medsebojnem obračunu v derbiju 13. kroga odločali prav Črnomaljci in Ljubljančani, svojo računico pa imajo seveda tudi Trboveljčani.

Z izvrstnimi predstavami pa še naprej navdušujejo mladinci (U19) Bele krajine, ki so tokrat na domačem igrišču odpravili vrstnike iz NK Krim s kar 8:4.

Starejši dečki (U15) so imeli prost tekmovalni vikend, vendar to ni pomenilo počitka. Odigrali so namreč pripravljalno tekmo z NK Kolpa, ki je bila idealna priložnost za izpopolnjevanje veščin, gradnjo timskega duha in uživanje v nogometu na najboljši možni način. Čvrsta igra obeh ekip je bila odlična priprava za zaključek jesenskega dela prvenstva.

Starejši cicibani (U11) so se v tekmovalnem vikendu pomerili z NK Dol in znova zabeležili prepričljivo zmago. Ekipa s trdno obrambo in učinkovitimi napadi na vsaki tekmi dokazuje svojo predanost in strast do nogometa.

Mlajši cicibani (U9) so v nedeljo zaključili jesenski del prvenstva s še eno odlično predstavo na prvenstvenem turnirju, ki se je odvijal na domačem igrišču Vražji kamen. Pomerili so se s sovrstniki iz Kočevja, Krke in Kolpe ter znova pokazali nogometno znanje in srčnost. Z vsako tekmo napredujejo, razvijajo svoje veščine in gradijo trdna prijateljstva. Rezultati so pomembni, vendar je še pomembneje, da se učijo, rastejo in uživajo v igri.

Vir: Radio Odeon, NK Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj