Na vsebino

Črnomaljci poraženi v derbiju dna lestvice

V 20. krogu 1.B lige so rokometaši Črnomlja gostovali pri ekipi Alples Železniki in na derbiju spodnjega dela lestvice izgubili s 30:25. Tekmo so bolje odprli Črnomaljci, ki so si do 10. minute priigrali prednost treh zadetkov. Takrat so se prebudili tudi domači, ki so rezultat hitro izenačili in kasneje tudi povedli s 7:6. Tekma se je razživela in gledalci so spremljali zelo izenačen obračun. Zaključek prvega dela igre je kljub temu pripadel domačinom, ki so si v zadnjih minutah priigrali najvišjo prednost treh zadetkov (14:11).

Železniki so z dobro igro nadaljevali tudi v drugem polčasu in v 35. minuti povedli že za pet zadetkov (18:13). Gostje iz Črnomlja niso več našli pravega recepta kako se približati domačinom, ki so razliko le še povečevali in v 48. minuti vodili že z osmimi goli naskoka (26:18). Do konca tekme so Črnomaljci poraz uspeli nekoliko ublažiti.

RD ALPLES ŽELEZNIKI - RK ČRNOMELJ 30:25 (14:11)
Najuspešnejša strelca za Črnomelj: Medic 7, Jovanović 5.

Vir: rokomet.net

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj