Na vsebino

Jakob Krašna osvojil naslov evropskega prvaka

Minuli konec tedna je v Skopju v Severni Makedoniji potekalo ETKF evropsko prvenstvo v karateju in ETKF evropski pokal za otroke, ki so se ga pod vodstvom trenerja Franje Horna udeležili tudi tekmovalci Karate kluba Črnomelj. V zelo močni mednarodni konkurenci najboljših evropskih karateistov, so naši tekmovalci zopet posegli po izjemnih mednarodnih športnih rezultatih.

Najbolje se je odrezal Jakob Krašna, ki je v kategoriji dečkov 10-11 let pometel s konkurenco ter z zmagami 5:0 premagal vse tri nasprotnike. Jakob je tako zmagoslavno stopil na najvišjo stopničko in z veseljem poslušal slovensko himno, ki je po zaslugi njegovega uspeha donela v športni dvorani.

V nedeljo so tekmovalci nastopali na ETKF evropskem prvenstvu. Na tatami je v kategoriji kadetinj stopila tudi Ema Krašna, ki pa se žal z dodeljeno oceno sodnikov ni uvrstila v finalni nastop štirih najboljših tekmovalk.

Trener kluba je za uspešno mednarodno sodelovanje prejel nagrado mesta Skopje in ETKF organizacije, ki mu jo je vročil g. Dejan V. Nedev, predsednik ETKF organizacije.

Veselimo se nadaljnjega skupnega sodelovanja, vsem nastopajočim tekmovalcem pa iskreno čestitamo na izjemnih športnih rezultatih!

Vir: Karate klub Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj