Na vsebino

Črnomaljski rokometaši s prepričljivo zmago

RK Črnomelj, ki je v svoji drugi sezoni na visokem sedmem mestu, je doma gostil predzadnje Železnike. Varovanci trenerja Borisa Lozarja so hitro povedli in tako že na začetku pokazali, da bo zmaga ostala doma. Prednost se je na koncu ustavila pri desetih golih.

1.B liga, 15. krog
RK ČRNOMELJ : RD ALPLES ŽELEZNIKI 36 : 26
Štrucelj 8; Korošec 12

Tako so včerajšno tekmo opisali črnomaljski rokometaši:
Včeraj je bila odigrana tekma 2. kola nadaljevanja prvenstva v 1. B ligi, v goste je prišla ekipa RD Alples iz Železnikov.
Takoj na začetku tekme je domača ekipa pokazala, da nič ne prepušča slučaju in je s čvrsto obrambo in hitrimi protinapadi takoj povedla s 3:0, v 10 minuti pa je bil rezultat že +6 za Črnomelj (9:3). Nato pa je domača ekipa samo še vzdrževala rezultat in na odmor odšla z rezultatom 17:12.
V drugem polčasu pa se je prednost še povečala in na koncu znašala +10. Tekma se je končala z rezultatom 36:26.
Pri domačih se je zopet izkazal naš najboljši strelec Marko Štrucelj z 8 goli . Na golu pa je svoje dodal, z nekaj izvrstnimi obrambami, še Ivan Bagarič. Pri gostih pa je bil najučinkovitejši levoroki Jan korošec z 12 goli.
Pohvaliti pa gre gostujočo ekipa iz Železnikov za lepo gesto ko so podarili domačim igralcem majice iz katerih se je zložilo ime Dominik Lozar, domači pa so podporo svojemu soigralcu izkazali z majicami z njegovim imenom in številko ki jo je nosil na dresu.

Vir: Rokomet.net, RK Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj