Na vsebino

Črnomaljski rokometaši v Kozini do novega para točk

Včeraj je RK Črnomelj gostoval pri novincu v ligi RD Škerjanc Jadran Hrpelje Kozina in se domov vrnil z novim parom točk.
Tekma se je pričela z izenačeno igro, ampak samo do 7. minute, takrat pa so tudi po zaslugi odličnih obramb Tomaža Peteha črnomalsjki rokometaši naredili delni izid 4:0, česar domačini več zmogli izenačiti do konca tekme. Domačini so poskušali vse, da bi obrnili rezultat v svojo prid, vendar so uspeli zmanjšati razliko na samo gol zaostanka, predvsem zaradi nekaterih črnomaljskih napak v napadu. Kljub temu je RK Črnomelj na polčas odšel s tremi zadetki prednosti (11:14).
V drugem polčasu se je zgodba nadaljevala, domačini so poskušali preobrniti rezultat, vendar so jim to z zadetki preprečevali ''ostrostrelci'' RK Črnomelj, na golu pa je še naprej kraljeval Tomaž Peteh. V drugem polčasu so črnomaljski rokometaši vodili za največ 5 zadetkov v 54 minuti, tekmo pa zaključili s štirimi zadetki v sovojo korist. Končni rezultat je bil 29:33.
Prvič je v članski ekipi zaigral tudi 15-letni Erik Medic, ki pa se mu žal ni uspelo vpisati med strelce.
Za ekipo Črnomlja so nastopili:
Vratarja: Tomaž Peteh 16 obramb, Ivan Bagarič
Igralci: Žan Pezdirc1, Marko Štrucelj 6, Dino Štrucelj 8, Luka Horvat, Rudi Slobodnik 7, Anže Weiss 3, Gregor Stariha 5, Uroš Mihelič 2, Erik Medic, Sebastjan Slemenšek 1.
Naslednjo tekmo RK Črnomelj igra doma v soboto, 21. oktobra, proti ekipi RK Rudar iz Trbovelj.

Vir: RK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj