Na vsebino

Dvojna lokostrelska tekma v Lendavi

V soboto 30.4.2022 je potekala dvojna lokostrelska tekma v Lendavi - 1. lokostrelska tekma v sezoni za Tarčni pokal in hkrati 1.tekma za Centralno evropski pokal. V spremstvu klubske trenerke Lili Grahek so se je uspešno udeležili tekmovalci Lokostrelskega kluba Paradoks.

Na tekmi se lahko tekmuje v treh lokostrelskih slogih (ukrivljeni lok, sestavljeni lok in goli lok). Tekmovalci LK Paradoks tekmujejo z ukrivljenim lokom.

Tekme, ki je štela za Slovenski tarčni pokal so se udeležili: Brane Vardič-M50+, Anej Bahor in Matic Wolf-U18M, Nastja Jakofčič in Nana Vukčevič-U15W, Vito Dukovčič, Matyaš Foršček in Jure Wolf-U15M.

Tekme za Centralno evropski pokal (na njej tekmujejo le U18, U21 in U50) pa sta se udeležila: Anej Bahor in Matic Wolf-U18M.

Uvrstitev na tekmi za Slovenski tarčni pokal, v svojih kategorijah:

1. mesto: Brane Vardič z novim osebnim rekordom 593 krogov Jure Wolf in tudi z novim osebnim rekordom 633 krogov Nastja Jakofčič.

2. mesto: z novim osebnim rekordom 631 krogov Matic Wolf in tudi z novim osebnim rekordom 619 krogov Nana Vukčevič

3. mesto: z novim osebnim rekordom 546 krogov Vito Dukovčič.

4. mesto: Anej Bahor in Matyaš Foršček.

Na tekmi za Centralno evropski pokal je tekmovalo 120 lokostrelcev, ki so skupno zastopali 6 držav: Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Slovaško, Avstrijo in Madžarsko.

Tekmovalca LK Paradoks sta se uvrstila na:

2. mesto Matic Wolf

8. mesto Anej Bahor

Čestitke vsem!

Vir: LK Paradoks

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj