Na vsebino

Dvoransko Državno prvenstvo za mlajše in veterane v Šenčurju

Včeraj je v Šenčurju potekalo dvoransko Državno prvenstvo za mlajše in veterane. Tekme se je udeležilo 10 tekmovalcev Lokostrelskega kluba Paradoks. Dosegli so 90% uspešnost saj jih je kar 9 osvojilo stopničke. Spremljala jih je trenerka Lili Grahek. Individualno so nastopili v sedmih kategorijah, ekipno pa v dveh. Nastja in Nana sta za potrebe ženske kadetske ekipe na državnem prvenstvu odstreljali tekmo v kategoriji - deklice in eno v svoji starostnih kategoriji - mlajše deklice, za individualno uvrstitev.

Novi dvoranski državni prvaki so: Leon Pečavar - dečki, Nana Vukčevič - mlajše deklice ter podprvakinji Žana Pintarič - kadetinje in Nastja Jakofčič - mlajše deklice. Tretje mesto pa si je pristreljali Matic Wolf.

Ekipno pa so fantje: Primož V. Grahek, Samo Kavčič in Leon Pečavar aktualni ekipni - kadetski državni prvaki, dekleta: Žana Pintarič, Lara Simonič in Nana Vukčevič pa aktualne ekipne - kadetske podprvakinje.

Hkrati je tudi potekala zadnja tekma za Slovenski dvoranski pokal v sezoni 2018/19.

Tekmovalci LK Paradoks so nastopili v osmih kategorijah.

Veterani: 7. mesto: Branko Vardič

Članice: 2. mesto: Urška Čavič

Kadetinje: 2. mesto: Žana Pintarič

Kadeti: 9. mesto: Samo Kavčič, 12. mesto: Primož V. Grahek

Deklice: 5. mesto: Lara Simonič, 8. mesto: Nana Vukčevič, 10. mesto: Nastja Jakofčič

Dečki: 1. mesto: Leon Pečavar

Mlajše deklice: 1. mesto: Nana Vukčevič, 2.mesto: Nastja Jakofčič

Mlajši dečki: 3. mesto: Matic Wolf

Dvoranske pokale so v močni konkurenci ukrivljenega loka osvojili: Urška Čavič - članice, Leon Pečavar - dečki, ki je ostal na vseh 6-ih tekmah nepremagljiv (za pokal se je v njegovi kategoriji borilo 16 tekmovalcev) in Nana Vukčevič - mlajše deklice.

Vir: LK Paradoks
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj