Na vsebino

Gregor Simčič na Krk 'n' roll MTB maratonu

Krk 'n' roll MTB maratona, ki je potekal minulo soboto se je udeležil tudi član Kolesarskega kluba Črnomelj Gregor Simčič, ki se je odrezal odlično odrezal. Na progi Classic je dosegel 12. mesto generalno in 5. v kategoriji.
Tukaj še nekaj njegovih besed o dirki: "Štartal v drugem boksu, jbg se ne rinem in pa cifro ne vem zakaj sem imel tako visoko? Nima veze, itak na nek dober razultat nisem štartal, ker sem bil v zadnjih 30 dneh celo 2x na MTB in nasploh, kakor sem že napisal, športno neaktiven, zato tudi classic 54km proga.
Torej prvi gredo naprej, sam prehitevam, kar se da in kjer je kaj prostora. Nakje na 10-tem km na spustu izgubim bidon. Nič zato, je še eden in ta je moral zdržat dobri, naslednji, dve uri, poleg tistega deci vode, mimo vodne postaje. Letelo je, koliko se je le dalo in so dale noge. Spusti, ni bilo druge, kakor na glavo. Materiala nisem šparal in zdržalo je vse. Mogoče, sem kiksnil s tlakom v prednji gumi, ampak to je že prefin detajl. Kriza je prišla 14km pred ciljem. Sta se pred menoj dva malček zavozlala in je bilo treba odpet. Ko sem potekel ob kolesu pa buum, krč v obeh mečih, no sta hitro izginila. Je bilo še kar nekaj sestopanja zaradi podobnih zadev in prav ob vsakem me je nekje pokrčilo. Na kolesu ni bilo problemov. V zadnjih 6-ih km pa sem kuril še tiste zadnje atome samo zato, ker sem hotel pokrit cca.400 metrov razlike do tekmovalca pred menoj in za nagrado sem ga 100 m pred ciljem uspel prehitet. Potem pa samo voda in vse kar je bilo v tekočem stanju."

Vir: Kolesarski klub Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj