Na vsebino

Kegljaški ekipi do zmag v Kočevju

Dekleta Kegljaškega kluba Bela krajina so v 7. krogu 1.B lige - zahod borbeno stopile na steze v Kočevju in že sam uvod, v katerem sta nastopili Eva Starešinič (506) in Jožica Birkelbach (552) je obetal, saj sta obe pridobili ekipno točko in nabrali nekaj kegljev zaloge. Naslednji sta na stezo stopili Ana Ljubenko (526) in Mateja Kraljič (472), ki sta prav tako premagali svoji nasprotnici, zato je bilo Mirjani Kordič (508) in Cvetki Lamut (498) v zadnjem bloku tekmovalk veliko lažje pripeljati tekmo do konca z visokim zmago 1:7.

Zelo napeto pa je bilo na moški tekmi, kjer se do zadnjih lučajev ni vedelo v katero smer se bo prevesila zmaga. Že v prvem paru, kjer sta nastopila Robert Magdič (537) in Dejan Vereš (542) sta si ekipi točke razdelili. Enaka situacija je bila v drugem paru tekmovalcev, kjer sta nastopila Martin Sevnšek (508) in Luka Šimec (556). V zadnjem paru pa sta Sandi Mržljak (539) in Stanko Starešinič (499) bila bitko za točko oziroma nujno potrebne keglje. Sandiju je na koncu uspelo dobiti ekipno točko, medtem ko je Stanko zdržal do konca, da se je lahko ekipa veselila zmage s sedmimi keglji prednosti.

Obe ekipi po odigranih 7. krogih zasedata 3. mesto na lestvici.

Naslednji konec tedna nas ponovno čakajo tekme na domačem terenu v Kanižarici. Vabljeni k ogledu na YouTube kanalu KK Bela krajina, še rajši pa vidimo, da za naše punce in fante pridete navijat v Kanižarico.

Vir: Kegljaški klub Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj