Na vsebino

Kolpine selekcije nadigrale svoje nasprotnike

Članska ekipa NK Kolpa je v 18. krogu MNZ lige včeraj v Športnem parku Podzemelj gostila zadnjeuvrščeno moštvo ŠD Vir. Gostitelji so pričakovano gladko zmagali z rezultatom 4:1 (3:0) ter tako zaključili zmagovalni konec tedna vseh selekcij. Za Kolpo je bil dvakrat uspešen Matjaž Črnič, po enkrat pa sta gostujočega vratarja premagala Aleš Kirin in Zehrudin Dervišević.

Dan prej je selekcija U15 NK Kolpa prav tako v Športnem parku Podzemelj gostila “veliko” Olimpija. Ob prekrasnem vremenu in odlično pripravljenem igrišču, je tudi domača ekipa igrala kot v “pravljici”. Fantje so bili za gostujočo ekipo tako v napadu kot v obrambi nepremagljivi. Na odmor so sicer odšli z minimalno prednostjo 2:1, a so v drugem polčasu premoč le še potrdili in tekmo zmagali z visokih 4:1. Za donače so zadeli Filip Fajdiga dvakrat ter Enej Per in David Vrbanec po enkrat.

Selekcija U13 pa je v soboto gostovala pri NK Mirna in z lepo uigranimi potezami hitro povedla ter na odmor odšla z dvema goloma prednosti. V drugem polčasu je proti koncu tekme koncentracija nekoliko popuščala in domačinom je uspelo zatresti mrežo Kolpe. Kljub temu so fantje zdržali do konca in tekmo dobili z 2:4. Strelci za Kolpo so bili Nejc Pavlovič dvakrat ter Filip Cesar in Nik Jerina po enkrat.

Vir: NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj