Na vsebino

Kolpini selekciji U13 in U15 zaključili sezono

V petek popoldne se je za selekciji NK Kolpa U13 in U15 v Športnem parku Podzemelj odvil zaključek sezone. Najprej so fantje obeh selekcij ogreli mišice in nato starše oz. očete izzvali na dvoboj. Očetje so imeli malo “drugačno” ogrevanje.

Starši selekcije U15 so prvi polčas zaključili neodločeno in zelo optimistično, nato pa v drugem polčasu priznali premoč svojim sinovom. Nekateri so rekli, da je bil drugi polčas pravo “posilstvo” s strani otrok. Medtem ko so očetje selekcije U13 “grizli” vse do konca in tekmo končali z neodločenim izidom.
Sicer pa na koncu rezultat niti ni bil pomemben, glavno da so z igrišča vsi odšli dobre volje ter brez poškodb.

V veliko veselje in čast nam je bilo na zaključku gostiti našega uspešnega vratarja Lovra Štubljarja, ki igra pri FC Empoli v Italiji. Lovro je fantom dal kar nekaj dobrih napotkov in jim izrekel veliko pozitivnih misli za nadaljevanje kariere.

Petkov večer in sezono smo zaključili s prijetnim druženjem.

Hvala vsem fantom za borbenost, vztrajnost in disciplino skozi vse leto ter staršem za podporo pri izpeljavi celotne sezone.

Po krajšem premoru se bomo ponovno zbrali in začeli pripravljati na novo sezono, ki bo polna izzivov!

Prijetne počitnice in se kmalu vidimo!

*Več fotografij najdete s klikom na vir spodaj.

Avtor: Trenerja Elo in Vasko!
Vir: NK Kolpa

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

    
32
46
55
68
79
811
95
11
18
23
24
25
26
28
30
31
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj