Na vsebino

Konec tedna uspešen za nogometaše Bele krajine

Mladinci Bele krajine so v gosteh ugnali Dragomer Dolomite.
Mladinci Bele krajine so v gosteh ugnali Dragomer Dolomite.

Članska ekipa Bele krajine je v tretji tekmi nove sezone v Regionalni Ljubljanski ligi zabeležila še tretjo zmago. Črnomaljci so tokrat na domači zelenici v Loki nadigrali Mengo 28 s kar 6:1 (1:0). Po dvakrat sta mrežo gostov zatresla Elvir Dubinović in Domen Pezdirc, po enkrat sta bila uspešna Denis Dedić in Denis Kastelic. Bela krajina po treh odigranih krogih s polnim izkupičkom zaseda vrh lestvice.

Mladinska selekcija Bele krajine (U19) je gostovala pri ekipi Dragomer Dolomiti. Fantje so prikazali odlično igro in se domov vrnili z zmago 1:3.

Mlajši dečki (U13) so na Vražjem kamnu v 3. krogu 1. lige gostili Roltek Dob in iztržili neodločen izid 1:1.

Starejši cicibani (U10) so stopili na igrišče proti ekipi NK Svoboda Ljubljana. Gosti so prišli v Črnomelj z nekoliko starejšimi otroki, kar je bila odlična priložnost za domačo ekipo, da se preizkusi proti zahtevnejšemu tekmecu. Pokazali so pravi športni duh, borbenost in vztrajnost na igrišču.

Mlajši cicibani (U9) so se udeležili turnirja ob 50-letnici NK Ivančna Gorica in pokazali izjemno igro. Mladi upi so blesteli proti ekipam NK Radomlje, NŠ Fenix in NK Olimpija ter dokazali, da je prihodnost belokranjskega nogometa svetla.

Najmlajši cicibani (U8) so pokazali pogum in talent na svojem prvem prvenstvenem turnirju. V vročem vremenu so se v nedeljo pomerili proti ekipama NK Trebnje in NK Krka ter si prislužili pohvale za trud in vztrajnost na igrišču. To je šele začetek nogometne poti in zagotovo je pred njimi še veliko nogometnih uspehov.

Vir: NK Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj