Na vsebino

Kurtić dvakrat natančno udaril z glavo; VIDEO

Z naskokom najvišjo oceno minulega tedna si je po WhoScored z 8,6 prislužil Jasmin Kurtić, ki je z dvema goloma z glavo poskrbel za pomembno točko SPAL-a proti Atalanti Mihe Zajca (vstopil v 74. minuti pri končnem izidu). Kurtić je naprej povedel Ferrarčane v vodstvo, na koncu pa je ob igralcu manj (!) z zaključkom hitrega protinapada poskrbel za izenačenje na 2:2. 29-letni Belokranjec je zaradi zloma komolca izpustil 5 krogov Serie A in 4 reprezentančne tekme, po poškodbi je drugič začel v prvi postavi in dokazal, da bo ključni mož SPAL-a v boju za obstanek v italijanski prvi ligi, kjer zdaj klub iz Ferrare zaseda 15. mesto.

Kot osrednji igralec sobotne tekme je Kurtić pristopil h kameram Sky Sports. "Zahvalil bi se zdravniškemu osebju, zdravniku Pederziniju, ki me je dobro operiral. Delati moramo še bolje, izboljšati se in osvojiti več točk za SPAL. Moramo biti pazljivi, ne smemo začenjati tekem, kot smo jo zdaj. Nadaljevati moramo z 2. polčasom, ko smo bili zelo dobri tako v napadu kot v obrambi," je v tekoči italijanščini pripovedoval Kurtić, ki bi lahko med tekmo dosegel še en gol, dobil pa je še pet skokov in predvsem držal žogo v posesti največ izmed vseh na zelenici.

Oba gola si lahko ogledate v posnetku TUKAJ.

Vir: RTV SLO, You Tube

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj