Na vsebino

Kurtić po visokem vodstvu ostal brez točk

Nogometaši Parme so v 31. krogu italijanske lige gostovali pri Cagliariju in izgubili s 3:4. Ekipa Kanižaričana Jasmina Kurtića, ki je igral celo tekmo, je tako še vedno v neugodnem položaju na predzadnjem mestu lestvice, zdaj za Cagliarijem, ta je mesto pred njo, zaostaja za pet točk.

Parma je na Sardiniji igrala proti neposrednemu tekmecu za obstanek v ligi in po dobre pol ure vodila že z 2:0. V 39. minuti je Cagliari znižal zaostanek z golom Leonarda Pavolettija. V 60. minuti je Parma spet lažje zadihala po golu Dennisa Mana, toda le šest minut pozneje se je ekipa s Sardinije spet vrnila v igro, ko je za 2:3 zadel Razvan Marin.

Kljub temu je Parmi dobro kazalo za zelo pomembno zmago vse do sodniškega dodatka. Takrat pa so se pri gostih pojavile črne minute. Gaston Pereiro je v drugi minuti dodatka namreč izid izenačil, dodaten udarec pa je tekmecu zadal Alberto Cerri, ki je v 94. minuti poskrbel za zmago Cagliarija.

Vir: Sportal
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj