Na vsebino

Uspešne kvalifikacije za državno prvenstvo v twirlingu

Pod organizacijo in strokovnim vodstvom Mažoretne in twirling zveze Slovenije so 17. februarja v Novi Gorici ter od 16. do 17. marca v Benediktu potekale kvalifikacije za državno prvenstvo v twirlingu. Kljub zelo oteženim možnostim treningov so naša dekleta dosegle rezultate, na katere smo zelo ponosni in nam bodo zagon za doseganje še boljših rezultatov na prihajajočem državnem in evropskem prvenstvu, na katerega gredo tudi dekleta Twirling klub Bela krajina s sedežem v Črnomlju.

Po napornem tekmovalnem vikendu, v katerem so nekatera dekleta odplesala kar dva kvalifikacijska kroga (četrtfinale in polfinale), si je tako klub uspešno zagotovil kar 22 finalnih nastopov. Dekleta tako čaka še mesec dni napornih treningov in se vidimo ponovno 13. in 14. aprila v Športni dvorani Podčetrtek.

Uspeh na tekmovanjih je poleg veselja do treniranja in trdnega dela zagotovo velika spodbuda in motivacija za tekmovalce za nadaljnje delo, saj so bile hkrati to tudi kvalifikacije za prihajajoča tekmovanja v tujini.

Vir: Twirling klub Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj