Na vsebino

Legendarni Berbatov opozarja na Kurtića

Foto: @PAOKFOOTBALL
Foto: @PAOKFOOTBALL

Nekdanji bolgarski napadalec Dimitar Berbatov je v najavi evropskega dvoboja med PAOK-om in Levskim posebej izpostavil slovenskega reprezentanta Jasmina Kurtića.

Žreb je grškemu PAOK-u v boju za uvrstitev v UEFA konferenčno ligo namenil bolgarskega predstavnika Levski iz Sofije. Bolgarski mediji pa so za komentar zaprosili legendarnega Dimitarja Berbatova, ki je v zaključku uspešne igralske kariere igral tudi za PAOK, najbolj pa je ostal v spominu kot sijajni napadalec Bayerja, Tottenhama in predvsem Manchester Uniteda. V karieri pa je 41-letnik igral še za Fulham in Monaco.

Berbatov ne zanika, da so Grki v prednosti v tem dvoboju, a vendarle meni, da ima Levski prav tako možnosti. Opozarja pa svoje rojake tudi na 33-letnega vezista iz Kanižarice, za katerim je izvrstna sezona v Solunu.

"PAOK ima dobro ekipo, vseeno mislim, da so možnosti 50:50. Grki lahko zaradi finančne moči predsednika Savidisa kupujejo dražje igralce, a to ni nobena garancija. Levski mora posebej paziti na vezista Jasmina Kurtića, ki je bil v lanski sezoni najboljši strelec PAOK-a z 18 goli," poudarja Berbatov.

Vir: Nogomania

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj