Na vsebino

Loti že doma, z bronom s svetovnega prvenstva

V začetku novembra je v Abu Dhabiju potekalo svetovno prvenstvo v ju-jitsu. Zaradi vseh covid omejitev smo v Združene arabske Emirate morali odpotovati že tri dni prej. Potovanja danes pa zahtevajo veliko predpriprav, saj države zahtevajo različne aplikacije, potrdila in imajo drugačne omejitve kot pri nas doma. Po celodnevnem potovanju smo končno ob polnoči dobili sobe. Zjutraj nas je čakalo PCR testiranje, saj organizatorji ničesar niso prepustili naključju. Hotela pred tekmo nismo zapuščali, smo pa lahko uporabljali bazen in telovadnico, ki smo jo izkoristili še za zadnje taktične priprave pred četrtkovim nastopom.

Loti se je v prvi borbi srečala z Romunko in jo predčasno premagala. Nato se je za vstop v finale pomerila z Grkinjo. V napeti in izenačeni borbi je Grkinji v zadnjih sekundah uspelo pridobiti nekaj razlike, kar jo je popeljalo v finale. Loti pa v boj za tretje mesto, kjer se je srečala s svojo reprezentančno kolegico in jo predčasno premagala.

V letošnjem letu je Loti med kadetinjami postala evropska prvakinja ter nosilka medalje na svetovnem prvenstvu. V naslednjem letu pa prestopi v mladinsko kategorijo. Zahvalili se bi vsem sponzorjem in donatorjem, ki ste nam priskočili na pomoč in nam omogočili udeležbo na tekmovanju. To so : Akrapovič d.d, , EMV Vrščaj d.o.o, Občina Črnomelj, Avto hiša Vrtin d.o.o, Šenica – Sen s.p., Moto VV šola vožnje Vladič Vladimir s.p.

Vir: ŠD Ninja Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj