Na vsebino

Martin Kramarič želi v tujino (video)

Foto: NK Bravo
Foto: NK Bravo

Tokratni gost nogometnega podkasta Iz centra v gol, ki ga že tretjo sezono vodi Igor Fenko, je bil kapetan nogometašev Brava Martin Kramarič. 25-letni krilni igralec je najmlajši strelec v zgodovini prve slovenske nogometne lige. Ko je zadel v dresu Krke, je bil star natanko 16 let, štiri mesece in 29 dni.

Martina je nad nogometom navdušil oče, sicer rekreativni nogometaš, s sedmimi leti je začel pri NK Kolpa. Ko je končal osnovno šolo, se je preselil h Krki, kjer ga je po zaslugi izvrstnih predstav opazil tudi veliki Zlatko Zahović in ga pripeljal v Maribor. Pri vijoličastih takrat ni dobil prave priložnosti, pravi razcvet je doživel šele pri Bravu, kjer je postal eden najbolj vročih nogometašev slovenske lige.

Kako se spominja svojih prvih nogometnih korakov, kako se je počutil v dresu Maribora in kakšni so njegovi pogledi v prihodnost – se res odpravlja v tujino? Vse to in še več izveste v pogovoru z Martinom Kramaričem.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj