Na vsebino

Muai Thai liga v Črnomlju

V športni dvorani OŠ Mirana Jarca v Črnomlju je včeraj potekal 2. krog Mednarodne lige tajskega boksa. V organizaciji domačega Gladiator Gyma, pod taktirko Slovenske zveze tajskega boksa in po mednarodnih pravilih svetovne organizacije IFMA, ki jo priznava Mednarodni Olimpijski komite. Prvič v 20 letni zgodovini muaythaia v Sloveniji, so borci stopili v ring, kot priznana Olimpijska disciplina.

V Črnomelj pso prišli športniki iz številnih slovenskih klubov, Hrvaške, Srbije, Italije, Avstrije in Madžarske. Konkurenca je bila močna, saj je bilo prijavljenik okrog 100 borcev v vseh kategorijah (otroški, kadetski, mladinski in članski).

Domači borci so se odrezali tako:

- Elvis Sebastijan se je včeraj boril dvakrat in obe borbi je zmagal z lahkoto.

- Lucian je imel včeraj najboljšega nasprotnika v svojih borbah do sedaj. Nasprotnik je bil 1. rundo veliko boljši, drugo rundo se je Lucian malce popravil, 3.rundo pa je bil veliko boljši, žal prepozno, borbo je izgubil z rezultatom 2:1.

- Nastasja je imela ponovno veliko starejšo nasprotnico; kar deset let razlike je med njima. Kljub temu je Nastasja suvereno zmagala že v prvi minutri prve runde z "knock outom".

Gladiator gym iz Črnomlja se zahvaljuje vsem nasprotnikom, tekmovalcem, trenerjem in sodnikom, da smo skupaj izpeljali takšen dogodek. Seveda gre velika hvala tudi publiki!

Vir: Gladiator gym

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj