Na vsebino

NK Ilirija : NK Kolpa - 2 : 2

Kot je bilo nakazano že v napovedniku 9. kroga (SNL Portal), so člani NK Kolpa k Iliriji po šestih zaporednih pozitivnih izidih, dvakrat so zmagali v pokalu MNZ Ljubljana, v prvenstvu pa dosegli tri zmage in enkrat remizirali, odšli z odločenostjo, da se niz neporaženosti nadaljuje.
Proti zelo kvalitetnemu tekmecu je Kolpa prvi polčas v Ljubljani v Šiški gladko dobila z 1 : 2, zadela sta kapetan Jože Pezdirc iz enajstmetrovke in Darjan Spudić.
Kljub pritisku domačinov v drugem delu srečanja, ko so Ilirijani sicer uspeli izenačiti rezultat na 2 : 2, pa je našim nogometašev ne glede na dejstvo, da je bil v 77. minuti zaradi drugega rumenega kartona izključen Jože Pezdirc, uspelo do konca z igralcem manj na igrišču zadržati dragoceno točko proti vodilni ekipi lige.
Naslednji konec tedna v nedeljo, 23. 10. ob 15.00 uri v goste v Podzemelj v 10. krogu SNL Center prihaja trenutno zadnjeuvrščena ekipa NK Rudar Trbovlje.

Vir: ŠD NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj