Na vsebino

Člani Kolpe s pomembno domačo zmago, U11 in U13 s porazoma

Članska ekipa NK Kolpa je v 7. krogu MNZ lige v dežju in težkih pogojih za igro, v Športnem parku Podzemelj gostila ekipo ŠD Vir in zmagala 4:1 (1:1). Gosti so sicer povedli v 23. minuti, a so domači v 31. minuti po zadetku Živka Blagojevića uspeli izenačiti in ekipi sta na odmor odšli poravnani. Drugi polčas je v celoti pripadel nogometašem Kolpe, ki so ves čas nadzorovali igro in po dveh zadetkih Aleša Kirina ter golu Matjaža Črniča vknjižili pomembno zmago, s katero so obdržali prvo mesto na prvenstveni lestvici.

Selekciji U11 in U13 poraženi na domačem terenu

Selekcija U11 je v soboto v Športnem parku Podzemelj gostila ekipo NK Mengo 28. Kljub borbeni predstavi so bili domači nogometaši na koncu prekratki za zmago. Rezultat 1:2 za gostujočo ekipo jim je dal le še dodaten zagon za še bolj trdo in resno delo v prihodnosti.

Takoj po koncu tekme selekcij U11, so na igrišče stopili še igralci selekcije U13. Domači fantje so tokrat gostili ekipo NK Arne Tabor 69. Kljub veliki želji po dobri igri, ta žal ni stekla po načrtih in gostje so bili v vseh pogledih boljši nasprotnik ter se veselili visoke zmage 0:5.

Vir: NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj