Na vsebino

Nogometni turnir Bela krajina

Danes smo v telovadnici OŠ Mirana Jarca izpeljali turnir Bela krajina, na katerem je nastopilo 14 selekcij do 8 let iz Slovenije in Hrvaške. Prvo mesto je osvojila naša ekipa NŠ Bela krajina, drugi so bili fantje iz Škofje Loke, tretji pa gostje iz Karlovca.

Na turnirju, ki je potekal v sklopu prireditev ob občinskem prazniku, je nastopilo preko 100 mladih nogometašev in tudi nekaj nogometašic, ki so prikazali dobro in pošteno igro. Na koncu je prvo mesto osvojila ekipa NŠ Bela krajina, ki je v finalu po streljanju penalov premagala ekipo Škofje Loke, v tekmi za tretje mesto pa je bil Karlovac uspešnejši od Duga Rese. Najboljši golman turnirja je bil Bartol Antičić (NK Karlovac), najboljši strelec Nejc Križaj (NK Škofja Loka), najboljši igralec turnirja pa je bil naš Mihajlo Peulič.

Po uspešno izpeljanem turnirju se moramo najprej zahvaliti staršem naše selekcije U8, ki so podali idejo za turnir in tudi opravili levji delež organizacije le-tega. Zahvala tudi Antu Đukiču, ki je skrbel, da so bile tekme odigrane v skladu s pravili nogometne igre.

Posebna zahvala gre Občini Črnomelj in Krajevni skupnosti Črnomelj, ki sta podprli in omogočili izpeljavo turnirja, ter tudi OŠ Mirana Jarca Črnomelj, ki nam je za potrebe turnirja odstopila telovadnico.

Zahvala tudi našim sponzorjem: Adriatic Slovenica, Zales d.o.o., Janibo d.o.o., A-Sprint transport in logistika, L-Šport d.o.o., Avtoprevozništvo Žugelj Jože s.p., Tesarstvo in krovstvo Poglajen Rok s.p., SIK - Silvo Šuštaršič s.p., Napoleon Caffe, Hutar d.o.o., Ključavničarstvo Vrlinič, CVA trgovina in storitve d.o.o., Pekarna Lara, Mizarstvo Željko.

Vir: Nogometna šola Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj