Na vsebino

Občni zbor Kolesarskega kluba Metliška črnina

V soboto je v prostorih Mladinskega centra v Metliki potekal občni zbor KK Metliška črnina. Klub trenutno šteje 70 članov, na zboru pa je bila prisotna polovica. In ker klub obstaja že 4 leta, so imeli v soboto tudi volitve. Novi (stari) predsednik kluba je Borut Brinc, tajnik Anton Prosenik, blagajničarka Maja Hrnjak. Vodja tekmovalne ekipe je Uroš Brinc, rekreativnega dela kluba pa Gorazd Težak in Dragan Kozina.

Sprejeti so bili različni sklepi o delovanju kluba in organiziranosti. Pomembnejši cilji, katere so si zadali za letošnje leto, so pridobitev klubskih prostorov, udejstvovanja na kolesarskih maratonih in tekmovanjih v pokalu Slovenije, organizacija predavanj na temo kolesarskih treningov, prehrane ter kolesarstva nasploh in seveda organizacija 34. kolesarskega izleta iz Ljubljane na Vinsko vigred in soorganizacija kolesarjenja ob Kolpi v sklopu karnevala mask po Kolpi.

Obenem pozivajo belokranjska podjetja za sponzorske prispevke saj so le-ta nujno potrebna za samo delovanje kluba in uresničitev zastavljenih ciljev. Kolesarjenje postaja vedno bolj priljubljeno in množično. Zato menijo, da bi z njihovim pokroviteljstvom oz. sponzorstvom podjetja postala še bolj prepoznavna.

Hkrati vabijo k vpisu vse tiste, ki radi kolesarijo in imajo željo po druženju na klubskih izletih ter udejstvovanjih na kolesarskih prireditvah. Prav tako vabijo vse tiste, katere zanima resnejše treniranje in tekmovalno kolesarjenje.
Dosegljivi so na email naslovu:
[email protected]
Prav tako jih lahko spremljate na spletni strani www.kkmetliskacrnina.com in na facebook-u.

V fotogaleriji so fotografije s sobotnega občnega zbora, na koncu pa še včerajšnje, s kolesarskega izleta oz. priprav v Opatiji. Trasa Opatija-Labin-Opatija.

Vir: Kolesarski klub Metliška črnina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj