Na vsebino

Pester in uspešen rokometni konec tedna

Rokometaši Črnomlja so v 10. krogu 1. B državne lige v domači dvorani po napeti končnici remizirali z RD Moškanjci Gorišnica 32:32. Po prvem polčasu je domačinom kazalo še bolje, saj so na odmor odšli s štirimi zadetki prednosti (17:13), a se gosti niso predali in gledalci so bili priča napetemu obračunu vse do zadnjega sodnikovega žvižga. V vrstah domačih se je z 10-imi zadetki izkazal Erik Medic. V naslednjem krogu bodo Črnomaljci gostovali v Radovljici.

Izkazali so se tudi mladinci RK Črnomelj, ki so prav tako na domačem parketu s 34:27 premagali vrstnike iz Krškega. Najboljši strelec domače ekipe je bil s 15-imi zadetki Klemen Starešinič, pomemben delež k zmagi pa je z 19-imi obrambami prispeval tudi Miha Mihelič.

Mlajši dečki Črnomlja so se minuli konec tedna na rokometnem turnirju v Metliki pomerili z vrstniki iz Ribnice in Grosuplja. Fantje so na obeh tekmah prikazali odlično igro in izvrstno zastopali barve črnomaljskega kluba.

V soboto se je v Črnomlju odvil tudi tradicionalni 29. memorialni rokometni turnir, ki ga sekcija veteranov v črnomaljskem rokometnem klubu pripravlja v spomin na preminulega rokometaša in športnega zanesenjaka Bojana Novaka.

Vir: RK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj