Na vsebino

Področno tekmovanja v atletiki

OŠ Loka:

V torek se je 21 mlajših in starejših učencev OŠ Loka udeležilo področnega tekmovanja v atletiki v Novem mestu. Tekmovali so v teku na 60m in 300m, v skoku v daljino, metu žvižgača in štafeti 4x100m. Najboljši uspeh je dosegla Ana Janjič v metu žvižgača. Postala je področna prvakinja in si tako priborila uvrstitev na državno tekmovanje, ki bo 6. 6. 2018 v Žalcu. Učence sta spremljala učitelja športa Jasna in Jadranko Juranić.

OŠ Mirana Jarca Črnomelj:

V torek je bilo na stadionu Portovald v Novem mestu področno posamočno prvenstvo v atletiki za mlajše in starejše učenke in učence. Na poti nas je spremljal dež in z negotovostjo smo prišli na tekmovanje. Po uvodni zmedi in hitrem začetku po prenehanju dežja, je tekmovanje potekalo po urniku.

OŠ Metlika:

V torek je bilo v Novem mestu posamično področno tekmovanje v atletiki za mlajše in starejše učence. Na tekmovanje se je po rezultatih iz naše šole uvrstilo 28 učencev.

Rezultate s tekmovanja najdete v priponki spodaj.

Priponke

Vir: OŠ Loka, OŠ Mirana Jarca in OŠ Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj