Na vsebino

Pozitiven niz rezultatov v senci poškodbe branilca Vrščaja

V 8. krogu 3. SNL Center so člani NK Kolpa nadaljevali pozitiven rezultatski niz, saj so pred domačimi navijači po ogorčenem boju proti Ivančni Gorici zasluženo iztržili točko in na lestvici trenutno zasedajo 7. mesto.
V remiju 1 : 1 je bil strelec za Kolpo iznajdljivi Žiga Kočevar, ki je s svojim novim zadetkom s štirimi goli skočil na prvo mesto klubske lestvice strelcev.
Zanimivo tekmo je v 40. minuti zaznamovala nesreča izkušenega domačega branilca Tadeja Vrščaja, kateri je v dvoboju z gostujočim napadalcem staknil težjo poškodbo, ki ga bo najverjetneje z nogometnih zelenic oddaljila do konca tekoče sezone. Želimo mu čim prejšnje okrevanje.
Člani v 1/4 finalu pokala MNZ Ljubljana ravnokar gostujejo v Ljubljani pri Svobodi, naslednji prvenstveni dvoboj pa jih čaka že v soboto, 15. oktobra ob 15.30 uri ravno tako v Ljubljani, ko v 9. krogu 3. SNL Center v Šiški igrajo z vodilno ekipo prvenstva Ilirije.

Vir: ŠD NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj