Na vsebino

Pripravljeni na novo rokometno sezono

Začetek rokometne sezone se nezadržno približuje in tudi igralci vseh selekcij Rokometnega kluba Črnomelj se že pridno pripravljajo na nove izzive. V RK Črnomelj bodo v sezoni 2021/22 tekmovali s šestimi selekcijami: člani, mladinci, starejšimi dečki A, mlajšimi dečki B in A ter mini rokometom. Še vedno pa vabijo vse športa željne otroke, da se jim pridružijo na treningih in postanejo del njihove rokometne družine.

Letošnjo tekmovalno sezono v domači dvorani bo že to soboto, ob 19. uri, odprla članska ekipa, ki gosti RK Sevnico, ostale selekcije pa z domačimi tekmami pričnejo čez 14 dni, ko bodo na parket stopili starejši dečki A, mladinci in člani.

»Ob pomoči naših podpornikov, v prvi vrsti Občine Črnomelj, Zavarovalnice Sava, Nove Ljubljanske banke, Zavarovalnice Vzajemna, Livar d.d., T2 in ostalih ter v sodelovanju z NIJZ, se vsi v klubu trudimo, da bi sezono izpeljali brez neželenih okužb ter seveda s prisotnostjo gledalcev na tekmah. Ne bo lahko, a ob doslednem upoštevanju varnostnih ukrepov smo prepričani, da nam bo s skupnimi močmi uspelo,« so pred pričetkom nove sezone optimistični v RK Črnomelj.

Domače tekme Rokometnega kluba Črnomelj bodo, dokler bo to le mogoče, odprte za javnost, gledalci na tribunah pa bodo morali nujno izpolnjevati enega od pogojev PCT in ves čas tekme nositi pravilno nameščene obrazne maske.

Vir: RK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj