Na vsebino

Rezultati metliških rokometašev

Članska ekipa se je v soboto pomerila v gosteh z ekipo RK Velika Nedelja. Na začetku tekme so naši uspeli slediti tempu domače ekipe, vse do rezultata 6:6. Nato pa je prišla do izraza okrnjenost naše ekipe, ki se je v goste odpravila z eno menjavo. Tako so si domači do polčasa priigrali prednost 10-ih golov. V drugem polčasu je bila igra precej bolj izenačena. Tekma se je zaključila z rezultatom 35:23. Pri Metličanih sta bila najboljša strelca Marko Krajačič (8) in Gašper Dokl (6) ter Peter Zorec (8) in Filip Bombek (8) pri domačih.
V soboto so se na gostovanje odpravili tudi Starejši dečki A, ki so zanesljivo premagali RK Jadran Hrpelje Kozina z 33:21. Z zmago ostajajo v boju za uvrstitev od 5.-8- mesta. Pri naših sta bila najboljša strelca Martin Pečarič (10), Marko Goleš (8) in Nino Goleš (7).
Starejši dečki B so v nedeljo gostovali ekipo RK Slovenj Gradec in zmagali z rezultatom 28:21. Pri domačih sta se izkazala Martin Pečarič (18) in Leon Škrinjar (6).

Vir: RK Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj